dimecres, 22 de desembre del 2021

NADAL

 JA FA SETMANES QUE ESTEIM IMMERSOS EN TOT TIPUS D'ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL NADAL. COM CADA ANY LES ASETMANES ABANS D'AQUESTES FESTES SÓN MOLT INTENSES JA QUE ELS INFANTS LES VIUEN DE MENERA MOLT ESPECIAL I ESTAN MOLT MOTIVATS.

PER AIXÒ HEM ESTAT BEN ENTRETENGUTS!!

COM CADA ANY HEM ELABORAT LA NOSTRA POSTAL SOLIDÀRIA


HEM PINTAT ELEMENTS NATURALS: PINYES, FULLES, LLAVORS,... PER DECORAR EL PASSADÍS

HEM CONTAT EL CONTE "L'HOME PAL" I HEM PARLAT DELS DESITJOS PEL PROPER ANY. DESPRÉS AMB ELS PALS QUE HAVÍEM RECOLLIT AMB LES FAMÍLIES HEM FET UNA VARETA MÀGICA PER DEMANAR DESITJOS I CADA UN HA PENSAT UN DESIG , QUE DESPRÉS HA ESCRIT.I DESPRÉS ELS HEM ESCRIT ALS VIDRES DE LA CLASSE, QUE HEM DECORAT AMB LLUMETES DE NADAL!AQUEST CURS  AL CENTRE TENIM UN DINAMITZADOR LINGÜÍSTIC I A LA NOSTRA CLASSE VE UN COP PER SETMANA. AMB ELL VÀREM FER UN VÍDEO AMB UN RECULL DE TOTS ELS DESITJOS....SI CLICAU A L'ENLLAÇ EL PODREU VEUREDESPRÉS DE CONTAR EL CONTE " UNA CARTA PEL PARE NOEL", ENTRE TOTS HEM PENSAT QUINES COSES ENS AGRADARIA QUE ENS DUGUESSIN PER LA CLASSE I HEM FET LA NOSTRA CARTA PEL PATGE REIAL

I COM CADA ANY ENS HA VISITAT UN DELS AJUDANTS DELS REIS MAGS I LI HEM ENTREGAT LES NOSTRES CARTES.


FINALMENT ARRIBA EL DARRER DIA DE CLASSE I HEM BERENAT DE XOCOLATA CALENTA GRÀCIES A L'APIMA...😋😋😋😋, HA ESTAT BONÍSSIM!!

AQUEST ANY SI QUE HEM FET EL NOSTRE TRADICIONAL CONCERT DE NADALES, PER QÜESTIONS SANITÀRIES HO HEM FET AL PATI I HA ANAT BENÍSSIM!!
CLICA AQUÍ LA NOSTRA NADALA 

FINALMENT ENS ACOMIADAM FINS DESPRÉS DE FESTES!!

SI CLICAU A L'ENLLAÇ  PODREU VEURE COM HEM ACABAT EL TRIMESTRE 🙈🙈...A TOPE FINS AL DARRER MOMENT!BON NADAL A TOTS I ESPER QUE POGUEU GAUDIR JUNTS EN FAMÍLIA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

  EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES: EL POT DEL BONS MOMENTS EN ...