divendres, 20 de novembre del 2020

ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL 25 N

AQUEST CURS ENCARA QUE LA SITUACIÓ ACTUAL NO ENS PERMET FER ACTIVITATS TOTS JUNTS ( COM EL CURS ANTERIOR ), AL NOSTRE CENTRE TORNAM A CONMEMORAR EL 25N EL DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE CONTRA LES DONES .

PER AIXÒ AQUESTS DIES JA HEM COMENÇAT A  FER DIFERENTS ACTIVITATS, QUE EN EL CAS D'EDUCACIÓ INFANTIL HEM CENTRAT EN LA COEDUCACIÓ, LA TOLERÀNCIA I EL RESPECTE.AMB AQUESTES ACTIVITATS PRETENEM DISMINUIR LES CONSEQÜÈNCIES DE VIURE EN UNA CULTURA I UNA SOCIETAT SEXISTES I SOVINT POC TOLERANTS AMB LA DIVERSITAT.

UN DELS MILLORS RECURSOS AMB ELS QUE CONTAM PER TRACTAR AQUESTS TEMES AMB ELS INFANTS SÓN ELS CONTES. PER AIXÒ AQUESTA SETMANA A CLASSE HEM CONTAT:


LA HISTORIA D'EN JOAN ENS HA ENSENYAT A QUE CADA PERSONA HA DE PODER FER EL QUE LI AGRADA SENSE PREJUDICIS, NO HI HA COSES QUE PODEN FER ELS NINS I COSES QUE PODEN FER LES NINES.....TOTS PODEM FER EL QUE VOLGUEM: PINTAR-NOS LES UNGLES, VESTIR-NOS COM VOLGUEM, JUGAR AL QUE VOLGUEM,...

PER AIXÒ DESPRÉS DE CONTAR EL CONTE TOTS ELS I LES QUE VÀREM VOLER ENS VÀREM PINTAR LES UNGLES!!

AL TALLER D'EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB NA LAURA HEM CONEGUT A "L'ELMER". UN CONTE QUE POSA EN VALOR LA DIVERSITAT, JA QUE SER DIFERENTS ENS ENRIQUEIX.DESPRÉS D'ESCOLTAR EL CONTE TOTS HEM COLOREAT AL PROTAGONISTA DEL CONTEA MÉS DELS CONTES TAMBÉ HEM VOLGUT PRESENTAR ALS INFANTS UN DELS MOLTS EXEMPLES DE DONES QUE HAN APORTAT MOLT AL MÓN DE L'ART. ES TRACTA DE L'ARTISTA I ESCRIPTORA JAPONESA YAYOMI KUSAMA QUE HA TREBALLAT DIFERENTS EXPRESSIONS ARTÍSTIQUES AL LLARG DE LA SEVA CARRERA : PINTURA, ESCULTURA, INSTAL.LACIONS,...

UNA ARTISTA QUE VA HAVER DE FER FRONT A MOLTS D'OBSTACLES PEL FET DE  VOLER SER ARTISTA I SOBRETOT PEL FET DE SER UNA DONA ....FINS I TOT VA HAVER D'ANAR-SE'N DEL SEU PAÍS PER PODER TIRAR ENDAVANT LA SEVA CARRERA. 

PER PRESENTAR-LA ALS INFANTS HO HEM FET A PARTIR DEL LLIBRE " YAYOMI KUSAMA PARA NIÑOS. LA REINA DE LOS PUNTOS"


I DESPRÉS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ FENT LA NOSTRA PRÒPIA VERSIÓ D'UNA DE LES SEVES ESCULTURES MÉS CONEGUDESL'OBJETIU D'AQUESTES ACTIVITATS ÉS ACONSEGUIR QUE ELS INFANTS ENTENGUIN QUE TOTHOM HA DE TENIR LES MATEIXES OPORTUNITATS I QUE CAP DONA PEL SIMPLE FET DE SER-HO  MEREIX QUE SE LI POSIN LÍMITS .
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

  EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES: EL POT DEL BONS MOMENTS EN ...