dilluns, 27 de juny de 2022

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

 EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES:

EL POT DEL BONS MOMENTS

EN ELS DARRERS DIES HEM ESTAT PARLANT MOLT DEL PAS A PRIMÀRIA I TAMBÉ DELS MILLORS RECORDS QUE TENIM DELS NOSTRES ANYS A INFANTIL. PER AIXÒ, PER NO OBLIDAR EL QUE MÉS ENS HA AGRADAT D'INFANTIL HEM DECIDIT POSAR ELS NOSTRES BONS MOMENTS  DINS UN POT QUE ENS EMPORTAREM A PRIMÀRIA PER PODER SEGUIR POSANT ELS BONS MOMENTS QUE ALLÀ PASSAREM.
HAN SORTIT COSES COM:


"M'HA AGRADAT ANAR A PSICO"

"M'HA AGRADAT FER FEINETES I APRENDRE MOLTES COSES"

" FER DE CAPARROTS"

"ANAR DE COLÒNIES"

"ANAR A C'AN TORRÓ "

"LA VISITA DELS CAPAPRROTS A L'ESCOLA"

"ANAR D'EXCURSIÓ A SA PLATJA"

...


FINALMENT VISITAM L'AULA QUE SERÀ LA NOSTRA EL CURS QUE VE I A MÉS DE VEURE -LA CONVERSAM AMB ELS NINS I NINES DE PRIMÀRIA I DEIXAM EL NOSTRE POT ALLÀ PER SEGURI EL CURS QUE VE FICANT-HI BONS MOMENTS.


FEIM LES NOSTRES ORLES

LES TUTORES DE 5 ANYS HEM VOLGUT PERSONALITZAR LES ORLES QUE TENÍEM PREVIST DONAR EL DIA DE FINAL DE CURS. PER AIXÒ HEM IMPLICAT ALS INFANTS I ELLS HAN ESTAT ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DE FER-LES.
ENLLOC DE FOTOS INDIVIDUALS , ELS INFANTS HAN SIGNAT CADA ORLA AMB LA SEVA EMPREMTA QUE HAN POGUT PERSONALITZAR COM HAN VOLGUT I HAN QUEDAT XULÍSSIMES!!...CADA UNA DIFERENT


DARRER DIA DEL CURS

EL DARRER DIA QUE HEM ESTAT JUNTS HEM VOLGUT QUE FOS ESPECIAL I A PART DE JUNTAR-NOS AMB TOT INFANTIL PER BERENAR JUNTS, HEM FET UNA FESTA DE COMIAT...UNA FESTA BEN ESTIUENCA!!!


AMB AQUESTA DARRERA ENTRADA APROFIT PER ACOMIADAR-ME DE TOTS VOSALTRES. VULL TORNAR A DONAR-VOS LES GRÀCIES PER TOT I DIR-VOS QUE HA ESTAT UN PLAER ACOMPANYAR ELS VOSTRES FILLS I FILLES UN TROSSET DEL SEU CAMÍ!!!

FINS SEMPRE!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

  EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES: EL POT DEL BONS MOMENTS EN ...