divendres, 19 de febrer del 2021

SA JAIA COREMA

 ENCARA NO HAVIA ACABAT EL CARNAVAL I JA TOTS TENÍEM CLAR QUE EN ACABAR ARRIBARIA SA JAIA COREMA I AIXÍ HA ESTAT!!

COM CADA ANY AQUEST PERSONATGE TAN ESTIMAT DE LA NOSTRA CULTURA POPULAR, NO HA FALTAT A LA SEVA CITA I AQUEST DIMECRES HA ARRIBAT A L'ESCOLA .

DURANT LES 7 SETMANES QUE ESTARÀ AMB NOSALTRES FAREM TOT UN SEGUIT D'ACTIVITATS RELACIONADES AMB ELLA I A MÉS CADA SETMANA LA VISITAREM PER LLEVAR-LI UNA CAMA.

PER COMENÇAR HEM CONTAT EL CONTE "EL REI CARNESTOLTES I LA VELLA QUARESMA"
DESPRÉS HE PRESENTAT LA JAIA DE LA NOSTRA CLASSE, ENS HA FET MOLTA IL.LUSIÓ!
I AQUEST DIVENDRES HEM VISITAT LA JAIA DE L'ESCOLA PER LLEVAR-LI LA PRIMERA CAMA!!...ENS HA DEIXAT UNA CARTA ON ENS HA EXPLICAT QUE CADA SETMANA ENS PROPOSARÀ UN REPTE I SI L'ACONSEGUIM ENS DURÀ UNA SORPRESA!....ESTAREM BEN OCUPATS!

AQUESTA SETMANA EL REPTE HA ESTAT APRENDRE UNA CANÇÓ NOVA SOBRE ELLA, SEGUR QUE HO ACONSEGUIREM!!DESPRÉS HA ESTAT EL TORN DE LA JAIA DE LA CLASSE
I COM QUE NA CHLOE ENS HA DUIT EL CONTE "LES 7 CAMES DE LA JAIA", L'HEM CONTAT I A MÉS HEM PRESENTAT UNA JAIA IGUAL QUE LA DEL CONTE... LA TENDREM A LA CLASSE I PODREM JUGAR AMB ELLA JA QUE NO ÉS TAN DELICADA.


TAMBÉ LI HEM LLEVAT LA PRIMERA CAMA


ELS INFANTS ESTAN MOLT ESGRESCATS I SEGUR QUE VOS CONTARAN MOLTES COSES SOBRE LA QUE SERÀ LA NOSTRA PROTAGONISTA DURANT LES PRÒXIMES SETMANES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

  EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES: EL POT DEL BONS MOMENTS EN ...