dissabte, 26 de setembre del 2020

ANIVERSARI TONI I IVÁN

 AQUESTA SETMANA HEM CELEBRAT EL PRIMER ANIVERSARI DE LA CLASSE. COM JA SABEU AQUEST ANY HEM CANVIAT LA MANERA DE FER-HO, EN COMPTES D'AJUNTAR TOTS ELS NINS DEL MES RESPECTAM EL DIA DE L'ANIVERSARI DE L'INFANT I HO CELEBRAM AMB EL JOC DE LA VIDA(INSPIRAT EN ELS ANIVERSARIS MONTESSORI )..... AMB AQUEST JOC PRETENEM DONAR PROTAGONISME AL NIN/A QUE FA FESTA I A MÉS ACONSEGUIM QUE ELS NINS VAGIN INTERIORITZANT CONCEPTES RELACIONATS AMB EL PAS DEL TEMPS: ELS MESOS DE L'ANY, LES ESTACIONS, ELS MOVIMENTS DE LA TERRA AL VOLTANT DEL SOL .... . UN DELS MOMENTS MÉS SIGNIFICATIUS DEL JOC ÉS QUAN ELS INFANTS GAUDEIXEN COMPARTINT  LES FOTOS QUE DUEN DE CASA ON ES VEU COM S'HAN ANAT FENT GRANS DES DE QUE VAN NÉIXER FINS AL MOMENT ACTUAL.

FINALMENT ACABAM CANTANT I BUFANT!!!....DOS MOMENTS QUE NO PODEN FALTAR EN UN DIA TAN ESPECIAL PER QUALSEVOL INFANT.


AQUESTA SETMANA EN TONI I N'IVÁN HAN CUMPLIT 4 ANYS ...AQUÍ VOS DEIX LES IMATGES DEL SEU ANIVERSARI


N'IVÁN COMENÇA A DONAR LA SEVA PRIMERA VOLTA AL SOL!!


I COMPARTEIX LA FOTO DE QUAN TENIA UN ANY!...


I SEGUIM  DONANT GIRANT AL VOLTANT DEL SOL....CADA VOLTA ÉS UN ANY MÉS I POSAM UN ESPELMA MÉS!JA HA DONAT LES 4 VOLTES.... ARA TOCA BUFAR!!ARA TOCA EN TONI.....GIRA, GIRA, GIRA,...A BUFAR!!!!


EN EL SEU CAS HAN DUIT TAMBÉ FOTOS EN LES QUE ESTAN ELS DOS GERMANS JUNTS...ALS COMPANYS ELS HA CRIDAT L'ATENCIÓ EL FET DE QUE VAREN  SORTIR DE LA PANXA EL MATEIX DIA!
MOLTS D'ANYS TONI I IVÁN!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FINS AQUÍ EL NOSTRE VIATGE

  EN AQUESTA DARRERA PUBLICACIÓ DEL  BLOG DE LA NOSTRA CLASSE , VULL COMPARTIR EL QUE  HEM FET ELS DARRERS DIES: EL POT DEL BONS MOMENTS EN ...